Внос на автомобили по поръчка

  • Home
  • Внос на автомобили по поръчка

Какво представлява услугата "Внос на автомобили по поръчка на търг от чужбина"

ПОРЪЧКА НА АВТОМОБИЛ:

  1. Заявка за автомобил: Клиентите се свързват с нас по телефон, имейл или чрез онлайн форма за заявки и посочват модела и марката на автомобила, който желаят да закупят. Ние ще изпратим информация за предстоящи търгове, на които търсеното ще се предложи.
  2. Избор на автомобил: Клиентът има възможността да избере автомобил, за който да бъде играно на търг, след като получи пълна  информация за наличните предложения и предстоящите търгове.
  3. Участие в търг: След като се избере желания автомобил, ние осигуряваме участие в търга за закупуването му след депозиране на 10% от стойността на автомобила и определяне на максимална цена, която клиентът би заплатил за него. Ако направената от нас оферта е най-висока, печелим и ще бъде необходимо да се заплати пълната сума за покупката и доставката в тридневен срок.
  4. Транспорт и доставка: След като автомобилът е платен, ще бъде необходимо да се извърши транспорта му от мястото на произход до мястото на доставка(в България), което клиентът е посочил. Ние ще се погрижим да бъде доставен безпроблемно и в срок. Цената за доставка ще бъде допълнително начислена към сумата за закупуване на автомобила. Тя варира в зависимост от различни условия, но най-вече от държавата на произход.
  5. Регистрация и оформление на документите: След като автомобилът е доставен, ще бъде необходимо да се извърши регистрацията му и да се осигури необходимата документация. Ние ще предоставим пълния набор от необходими документи, за да се осигури бързо и лесно регистриране на автомобила.
  6. Комисиони и такси: Към цената на автомобила и цената за доставка, ще бъде начислена комисиона от 5% от цената на автомобила или минумум 500 лева, което ще сформира крайната цена, която клиента е нужно да заплати.

    За повече информация относно останалите услуги, които предлагаме може да посетите следната страница 

Сигурност

Сигурност на покупката

Ние ще се погрижим в максимална степен да предпазим нашите клиенти от измами и несъответствия в автомобила, който закупуват

Съдействие

Съдействие

Гарантираме пълно съдействие и информиране на клиента за всяка стъпка от избора на автомобил, до неговата доставка до желания адрес

масимално улеснение

Максимално улеснение за клиента

Нашата цел е да спестим всички мъки на клиента по избора и закупуването на автомобил, който желаят, защото ценим Вашето време

Качествено обслужване

Качествено обслужване

Клиентите ни получават качествено и професионално обслужване, което ще им гарантира в максимална степен взимането на правилното решение

Автомобили на последните ни доволни клиенти

viber_image_2023 04 24_21 49 56 859 1

Opel Insignia 2014 година

За този автомобил бе играно на търг при начална цена от 5000 евро и бе закупен за крайна цена от 5500 евро. За радост на нашия клиент, автомобилът имаше единствено нужда от изпиране на салона.

Mercedes E-class 2011г

Този автомобил бе спечел на търг от Франция при начална цена 4600 евро и крайна цена от 5700 евро. На клиента се наложи единствено ремонт въздушните възглавници и смяна на консумативи, с наша помощ не беше нито трудно нито скъпо.

viber_image_2023 04 24_21 50 07 368
viber_image_2023 04 24_21 49 45 944

BMW 530D 2012г

Този автомобил, спечелихме докато западна европа празнуваше Велик Ден(той е седмица преди нашия) и нямаше никаква конкуренция на търга. Цена без аналог с един залог – 6700 евро!!!

Ford Mondeo 2.0 TDCI 2015г

С голяма конкуренция и доста дълго продължил търг все пак спечелихме и този автомобил на цена от 7600 евро. И си заслужаваше, в момента на пристигане беше много прашен (валяло е дъжд по пътя) и честно казано, не се впечатлихме от него, но след автомивката се видя, че колата е перфектна, техически също беше безупречна.

FORD MONDEO normal_77b695d81d
VwPassat 2008

VW Passat 20.0 TDI 2008г

Един автомобил в доста прилично състояние и километри за годините си. Имаше нужда единствено от едно по-комплексно почистване и отстраняване на няколко външни козметични забелешки.

И още много други…